Viostrappen

Unieke trappen

Steeds meer mensen zien de trap als een meubelstuk in het huis. In veel gevallen bepaalt het aanzicht van uw trap ook de entree van uw huis. reden genoeg om het ontwerp van uw trap aandacht te geven. Hier kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die we u kunnen bieden: traphekken, trapleuningen, houtsoorten, leuningdragers en anti slip strips.

Een VIOS trap is passend, veilig en comfortabel.
Een trap moet passen bij uw wensen, uw huis en uw portemonnee. Daarnaast is veiligheid een absolute voorwaarde, net als comfort. Onze trappen voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Optimale beloopbaarheid, goede houvast en antislip-strips zorgen voor de juiste route van verdieping naar verdieping. U krijgt 10 jaar garantie op de trap van uw keuze, daarmee onderscheiden we ons in de markt.

Een VIOS trap is betrouwbaar, betaalbaar en blijvend.
Wij maken de trap die past bij uw budget. Vooraf ontvangt u een inzichtelijke offerte en na uw akkoord wordt de trap conform de gemaakte afspraken geleverd. Geen ‘meerwerk’, geen verrassingen. De trap is een blijvend resultaat van uw smaak en onze deskundigheid. Ook simpele trappen kunnen uw woongenot verhogen. Vervang een vlizotrap door een vaste VIOS trap en u vergroot simpel uw woonruimte.